Odile0.jpg
Norah.jpg
IMG_0148_2 (Medium).jpg

GEBOORTEKAARTJE OP MAAT OF COLLECTIEKAARTJE?

 

Kies je voor een geboortekaartje op maat dan betaal je voor het ontwerp 265 euro.

Kies je voor een collectiekaartje, dan betaal je 170 euro.

Deze prijzen zijn inclusief btw maar exclusief drukwerk en enveloppen.

Het verschil tussen een collectiekaartje en een kaartje op maat is dat collectiekaartjes reeds ontworpen zijn. Alle ontwerpen die ik al maakte, kunnen daarom gezien worden als collectiekaartjes (mits toestemming van de ouders).

Kies je voor een bestaand ontwerp, hou er dan rekening mee dat het lettertype behouden blijft. Kleuren kunnen wel aangepast worden. Wil je graag een combinatie van bestaande ontwerpen? Dat kan ook! 

WAT IS INBEGREPEN IN DE PRIJS?

 

Voorafgaand aan het gesprek (online of offline) bezorg ik  je een concrete vragenlijst ter ondersteuning van de bespreking.

Tijdens de bespreking geef ik jullie advies en tips over verschillende papiersoorten en licht ik de mogelijke druktechnieken graag aan je toe. Ook het bespreken van de eerste ideeën rond geboortebedankjes kan op dit moment gebeuren.

Op basis van de briefing krijg je nadien van mij verschillende digitale voorontwerpen via mail toegestuurd. Hierop geven jullie mij feedback zoals wat jullie goed en minder goed vinden en zo werken we verder tot het ontwerp helemaal op punt staat. Bij een ontwerp op maat is er geen beperking op het aantal aanpassingen. Bij een collectiekaartje is er een beperking van 3 aanpassingsrondes.

Een proefdruk op papier is gratis, maar is enkel mogelijk indien de gekozen druktechniek dit toe laat.

Bijpassende enveloppen worden besproken en bezorg ik jullie op voorhand, zodat je die kan voorbereiden voor jullie kleintje er is. Want hoe sneller dat lijstje is afgevinkt, hoe geruster jullie die laatste weken van de zwangerschap kunnen beleven!

Van zodra het ontwerp op punt staat maak ik voor jullie een moodboard met geboortebedankjes passend bij het ontwerp van het geboortekaartje op basis van de bespreking. Aan de hand van jullie feedback finetunen we dit tot een mooi geheel met het geboortekaartje.

De bedankjes bezorg ik jullie als DIY pakket of volledig afgewerkt.

WAT IS DE PRIJS VOOR HET DRUKWERK?

De prijs voor het drukwerk hangt af van een aantal factoren. Vooral de druktechniek en het aantal kaartjes bepalen hier de prijs. Zo is er een verschil tussen offset drukwerk en ambachtelijk drukwerk en zijn er extraatjes als gekleurde randen of bepaalde soorten papier.

Richtprijzen kunnen op voorhand doorgegeven worden maar een concrete offerte volgt van zodra het ontwerp op punt staat.

 

 

WANNEER NEEM JE BEST CONTACT OP?

 

De ideale timing om een eerste bespreking in te plannen is rond ongeveer de 4de maand van je zwangerschap.

Op deze manier hebben we voldoende tijd om alles op punt te zetten.

Reserveer je graag al vroeger jouw plekje in mijn agenda? Dat kan uiteraard!

Neem contact op via mail en dan leg ik graag mijn agenda even samen met de jouwe!

*Ontvang je binnen de 48u geen mailtje terug? Kijk dan even bij de spam want helaas komen mijn mailtjes daar soms terecht.

SAMENWERKING CONCEPTSTORE KABINE

Leg je het geboortelijstje van jouw kindje bij conceptstore Kabine Koksijde of Kabine Oostende, dan krijg je 10% korting op het ontwerp van jouw geboortekaartje op maat.