PROFICIAT MET DE UITBREIDING VAN JULLIE NESTJE!

OP ZOEK NAAR EEN UNIEK GEBOORTECONCEPT?

Als ontwerper van gepersonaliseerde geboorteconcepten ben ik met veel plezier jullie aanspreekpunt. Samen creëren we een wondermooi geheel (geboortekaartje, doopsuikers, …) dat perfect aansluit bij wie jullie zijn en waar jullie ongetwijfeld van zullen genieten.

 

De realisatie, verfijnde afwerking en de stijlvolle presentatie neem ik volledig op mij. Jullie hoeven je werkelijk nergens zorgen over te maken! 

 

Willen jullie graag zelf aan de slag gaan met het vullen en afwerken van de geboortebedankjes en/of doopsuikers?

Dat kan ook!

 

IMG_3535-2 (Medium).jpg

GEBOORTEKAARTJE OP MAAT OF COLLECTIEKAARTJE?

 

Een kaartje op maat is een ontwerp helemaal op maat en speciaal voor jullie. Zo goed als alles is mogelijk!

 

Kies je voor een bestaand ontwerp, hou er dan rekening mee dat het lettertype behouden blijft. Kleuren kunnen wel aangepast worden. Wil je graag een combinatie van elementen uit bestaande ontwerpen? Dat kan ook! 

HOE?

 

Stuur me een mailtje en we zoeken een matching datum in onze agenda's om kennis te maken.

 

Tijdens een gezellig, vrijblijvend babbeltje licht ik jullie mijn werkwijze toe en luister ik naar jullie wensen. Vervolgens leid ik jullie met passie en liefde door de papiersoorten, druktechnieken en neem ik jullie mee in de wereld van doopsuikers en geboortebedankjes.

 

DE IDEALE TIMING?

 

Een kennismakingsgesprek plannen we best rond de vierde maand van je zwangerschap. Dit lijkt vroeg, maar zo hebben we voldoende tijd om alles tot in de kleinste details voor te bereiden. Zo kunnen jullie volop genieten tijdens de laatste weken van de zwangerschap.

IMG_3686 (Medium).jpg
IMG_3591 (Medium).jpg
Tijmen_1 (Medium).jpg
IMG_3742 (Medium).jpg

WAT IS INBEGREPEN IN DE PRIJS?

 

Voorafgaand aan het gesprek (online of offline) bezorg ik  je een concrete vragenlijst ter ondersteuning van de bespreking.

Tijdens de bespreking geef ik jullie advies en tips over verschillende papiersoorten en licht ik de mogelijke druktechnieken graag aan je toe. Ook het bespreken van de eerste ideeën rond geboortebedankjes kan op dit moment gebeuren.

Op basis van de briefing krijg je nadien van mij verschillende digitale voorontwerpen via mail toegestuurd. Hierop geven jullie mij feedback zoals wat jullie goed en minder goed vinden en zo werken we verder tot het ontwerp helemaal op punt staat. Bij een ontwerp op maat is er geen beperking op het aantal aanpassingen. Bij een collectiekaartje is er een beperking van 3 aanpassingsrondes.

Een proefdruk op papier is gratis, maar is enkel mogelijk indien de gekozen druktechniek dit toe laat.

Bijpassende enveloppen worden besproken en bezorg ik jullie op voorhand, zodat je die kan voorbereiden voor jullie kleintje er is. Want hoe sneller dat lijstje is afgevinkt, hoe geruster jullie die laatste weken van de zwangerschap kunnen beleven!

Van zodra het ontwerp op punt staat maak ik voor jullie een moodboard met geboortebedankjes passend bij het ontwerp van het geboortekaartje op basis van de bespreking. Aan de hand van jullie feedback finetunen we dit tot een mooi geheel met het geboortekaartje.

De bedankjes bezorg ik jullie als DIY pakket of volledig afgewerkt.

WAT IS DE PRIJS VOOR HET DRUKWERK?

De prijs voor het drukwerk hangt af van een aantal factoren. Vooral de druktechniek en het aantal kaartjes bepalen hier de prijs. Zo is er een verschil tussen offset drukwerk en ambachtelijk drukwerk en zijn er extraatjes als gekleurde randen of bepaalde soorten papier of textiel.

Richtprijzen kunnen op voorhand doorgegeven worden maar een concrete offerte volgt van zodra het ontwerp ongeveer op punt staat.

HEB JE NOG VRAGEN

OF MAAK JE GRAAG EEN AFSPRAAK?

SAMENWERKING CONCEPTSTORE KABINE

Leg je het geboortelijstje van jouw kindje bij conceptstore Kabine Koksijde of Kabine Oostende, dan krijg je 10% korting op het ontwerp van jouw geboortekaartje op maat.